Bob Francuski

Bob Francuski. Evo inspiracije koja ti je potrebna za ovaj glamurozni zaokret na klasičnoj bob frizuri. Dress up your haircut with some ringlets for the perfect wavy french bob.

Francuski bob je najpopularnija frizura ovog ljeta Ultra Magazin from ultra.ba

Francuski bob jedna je od najtraženijih ljetnih frizura: Baš zbog dužine, ova frizura ističe jagodice i naglašava oči. Postao je univerzalni ambasador lakog pariškog stila.

Bilo Je Samo Pitanje Vremena Kad Ćemo Se Ugledati Na Njihove Frizure.

Pri korišćenju proizvoda vodite se mišlju “manje je više” i pripazite na količinu sprejeva za teksturu i šampona za suvo pranje kose. Hit zbog kojeg ćete poželjeti skratiti kosu. Francuski bob je lak za oblikovanje i održavanje, ali i vizuelno podmlađuje.

Francuski Bob I Kako Ga Stilizirati:

U nastavku možete naći nekoliko verzija francuskog boba koje će vas nadahnuti na to da odmah nazovete frizera i dogovorite svoj sledeći termin. Ima nešto u bob frizuri što je jednostavno šik. Oui, say bonjour to the french bob.

Francuski Bobovi Su Poput Chanelinih Haljina, Odnosno Nikada Ne Izlaze Iz Mode.ovaj Rez Ima Neke Karakteristike Od Kojih Je Jedna:

Prava francuskinja će uvek imati uske farmerice, majicu na pruge i blejzer, dok će joj frizura biti savršeni bob. Zapravo, frizura izgleda lijepo i kada je zalizana, a sušenje na zraku doprinosi njezinoj neurednoj privlačnosti. A curly bob can be perfect for hot climates to keep hair off of your neck.

Francuska Bob Frizura Je Čista Klasika.

Za raščupan izgled si lako možete pomoći sa sprejom od morske soli. Od ostalih bob frizura, francuski, karakteriše dužina kose do usana i ravne šiške tik iznad obrva. Inspirisan supersečenim bobovima dvadesetih godina prošlog veka, francuski bob je sličan onom kratkom bobu jednake dužine.

Francuski Bob Je Jednostavna Šik Frizura Za Svaki Dan , Ali I Za Prigode Kada Morate Biti U Centru Pažnje.

French bob haircut blonde shaggy look. Dress up your haircut with some ringlets for the perfect wavy french bob. Jednostavna je za održavanje, a najbolje izgleda upravo kad je razbarušena!

Dodaj komentarz